Składniki:
200 g jogurtu naturalnego
200 ml mleka 0,5%
3 łyżki kakao
2 łyżki miodu
2 łyżeczki żelatyny
2 łyżeczki kokosu
2 łyżeczki płatków migdałowych
Przygotowanie:
1. Żelatynę zalej 3 łyżkami zimnej wody i odstaw do napęcznienia.
2. Podgrzej mleko wraz z kakao i miodem. Dodaj żelatynę i dokładnie rozpuść ją w mleku. Odstaw do ostygnięcia.
3. Wystudzone mleko z kakao i miodem oraz żelatyną wymieszaj z jogurtem, przelej do pucharków i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
4. Na rozgrzaną patelnie dać kokos i migdały, delikatnie zrumienić i dodać jedną łyżeczkę miodu.
Dokładnie wymieszać ze sobą składniki i zostawić do wystudzenia.
5. Przed podaniem posyp posypką kokosowo -migdałową.
PS. NA Zdrowie!!!:)
Ingredients:
200 g of natural yoghurt
200 ml of milk 0.5%
3 tablespoons cocoa
2 tablespoons honey
2 teaspoons gelatin
2 teaspoons coconut
2 teaspoons almond flakes
preparation:
1. Gelatin pour 3 tablespoons of cold water and allow to swell.
2. Heat the milk with cocoa and honey. Add gelatin and thoroughly dissolve it in milk. Set aside to cool.
3. the cooled milk with cocoa and honey and gelatin mix with yogurt, pour into cups and refrigerate for at least 2 hours.
4. On the hot frying pan add the coconut and almonds, lightly brown it and add one teaspoon of honey.
Thoroughly mix the ingredients together and leave to cool.
5. Before serving, sprinkle with coconut and almonds
200 ml of milk 0.5%
3 tablespoons cocoa
2 tablespoons honey
2 teaspoons gelatin
2 teaspoons coconut
2 teaspoons almond flakes
preparation:
1. Gelatin pour 3 tablespoons of cold water and allow to swell.
2. Heat the milk with cocoa and honey. Add gelatin and thoroughly dissolve it in milk. Set aside to cool.
3. the cooled milk with cocoa and honey and gelatin mix with yogurt, pour into cups and refrigerate for at least 2 hours.
4. On the hot frying pan add the coconut and almonds, lightly brown it and add one teaspoon of honey.
Thoroughly mix the ingredients together and leave to cool.
5. Before serving, sprinkle with coconut and almonds
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz